SEGUNDO CONSELLO

Benvidos de novo aos consellos de Sagrario,hoxe vamos aprender as características principais dunha troita,a sabiduría adquirida polo amor a dito peixe.



Descripcion: Posee un corpo aerodinámico, boca grande con canino prominente, de cor gris prateado e con numerosas pintas negras nos seu costados. O fondo do peixe pode ser escuro ou dourado.

Tamaño: Principalmente entre 500 e 1000 ou 2000g os máis grandes poden pesar entre 5 e 8kg.
Lugar onde se pesca: Asia, Norteamérica, a Patagonia Arxentina, Australia, Nova Zelanda, Perú,Venezuela, Europa e Rios (Eo, Magdalena, Ladra...)
Épocas de Pesca: Novembro, Decembro, Xaneiro, Febreiro, Marzo e Abril
Alimento : Invertebrados coma lombrices, e algun tipo de troita incluso doutros peixes.

Preparación: Ao forno, recheas, con améndoas,con salsa, frixidas cun anaco de xamón,ou nunha boa  empanada.
Non esquezas pedirme calquer tipo de receita de troita, en ningún lugar aparecerá unha receita ao meu nivel.
Ata mañá.
Consello de Sagrario Guntín (Raíña da empanada de troita)

Comentarios

Publicacións populares